Trei dâmbovițeni au fost reținuți de polițisti, după ce au fost identificați ca fiind autori ai unui furt ce a avut loc în urma cu o săptămână. Cei trei dăduseră lovitura la societate comercială din Ghergani, județul Dâmbovița.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, din localitățile Mavrodin și Gura Ocniței, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 6 martie a.c., să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Bărbații sunt bănuiți că, în noaptea de 28 spre 29 februarie a.c., ar fi pătruns într-o societate comercială, ce are punctul de lucru pe raza localității Ghergani, și ar fi sustras cablu electric de la aparatele și instalațiile frigorifice.

Articolul precedentCoronavirus România-9 cazuri confirmate oficial. În Dâmbovița sunt doar persoane izolate la domiciliu (141 în 06.03.2020)
Articolul următorPeste 10.000 de controale ANSVSA în luna februarie, la producători din industria de morărit și panificație