În Răcari au fost confirmate încă trei cazuri noi de coronavirus. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Marius Caravețeanu, într-o transmisiune live pe pagina sa de facebook.

În ultimele 24 de ore , la Răcari, în Dâmbovița, au fost confirmate încă trei cazuri noi de infecție cu coronavirus, astfel ca totalul celor infectați, din localitate, a ajuns la 59 de persoane. Cele trei cazuri noi sunt singurele confirmate în Dâmbovița în ultimele 24 de ore.

Marius Caravețeanu, captură transmisiune live, facebook

Într-o transmisiune live, pe pagina sa de facebook, primarul Marius Caravețeanu, a transmis că, în momentul de față (24 aprilie), sunt 59 de cazuri. Marea majoritate a celor confirmați infectați cu coronavirus la Răcari au legătură cu centrul medico-social din localitate. Doar 5 cazuri sunt confirmate în afara centrului medico-social.

O femeie de 83 de ani, rezident al centrului, decedat (la spitalul județean de Urgență din Târgoviște) în urmă cu două zile. O altă suspiciune de deces, din cauza coronavirusului ( un bărbat din localitate dar care nu era rezident al centrului) nu a fost confirmată. Rezultatul testului de coronavirus a fost negativ, a transmis tot primarul Marius Caravețeanu.

În Centrul Medico-Social de la Răcari, DSP Dâmbovița retesteaza toți pacienții și personalul , care la primul test au fost declarați negativi la infecția cu coronavirus.

Deltfel toți angajații centrelor rezidențiale (cămine de batrâni) din județul Dâmbovița au fost sau urmează a fi testați pentru coronavirus. În județul Dâmbovița sunt înregistrate 91 de cazuri de infecție cu coronavirus.

Articolul precedentFoto| Incident spectaculos pe un șantier din Târgoviște. Muncitorii au uitat și de…regulile de distanțare socială
Articolul următorCod galben de vânt în zona de munte din județul Dâmbovița (100 de km/h), în 25 aprilie