Accident spectaculos, pe raza localității dâmbovițene Butimanu, în dimineața zilei de miercuri, 3 iunie. Patru autoturisme au intrat într-un carambol, în urmă căruia trei persoane au fost rănite ușor.

Imagine

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții zilei de miercuri, pe raza comunei Butimanu, din Dâmbovița. Conform celor declarate de polițistii dâmbovițeni, carambolul, ce a avut loc chiar în apropierea unei treceri de pietoni, s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers.

Sursa foto articol-facebook, Radare/Infotrafic

În urma ciocnirii, față-spate, dintre două autoturisme, alte două mașini au fost lovite, din ricoșeu. Trei persoane au fost accidentate ușor, conform primelor date, în urma coliziunii mașinilor. Deasmenea, pagubele produse la două dintre mașinile implicate în accident sunt importante.

La locul accidentului au fost solicitați să intervină și pompierii de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat la fața locului o mașină (ASAS) de la Grupul de Intevenție Cornești. desemenea  și o ambulanță SMURD, a fost solicitată la locul accidentului, pentru unul dintre răniți, care era însă în stare conștientă, spun pompierii dâmbovițeni.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Marton Arpad, deputatul UDMR înfrățit în rele cu pesediștii. Alesul cuplat bine la banul public
Articolul următorBărbat din Moreni, reținut după ce a amenințat cu arma un alt bărbat