Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut, joi, 14 noiembrie, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, trei tineri bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și de complicitate la infracțiunea de furt calificat.
Cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de arestare preventivă.
„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și de complicitate la infracțiunea de furt calificat. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând că pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de arestare preventivă”, a precizat IPJ Dâmbovița.
Aceștia sunt bănuiți că, în perioada mai-octombrie, prin metoda “distragerii atenției”, ar fi sustras diferite bunuri din autovehicule, faptele fiind comise pe principalele drumuri naționale și autostrăzi din țară.
Cei trei vor fi conduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.
Articolul precedent„Rail Action Day”- 8 tone de metale confiscate și sute de sancțiuni. În Dâmbovița doar sancțiuni
Articolul următorFotbal-Vadim Rață, jucător de la Chindia Târgoviște, a „terorizat” Franța, în partida Franța-Republica Moldova 2-1