Trei tineri cu vârste cuprinse între 23 și 24 de ani, din Dâmbovița, au fost reținuți de polițiști după ce au agresat fizic un bărbat de 47 de ani, într-un depozit din Șotânga.

Din cercetări, conflictul dintre cei trei tineri și bărbatul agresat s-a consumat duminică, 14 noiembrie. Pe parcursul zilei de ieri, agresorii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

“Pe parcursul zilei de joi, 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 24 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Din cercetări a reieșit că, la data de 14 noiembrie a.c., pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau într-un depozit din localitatea Șotânga, cei trei bărbați ar fi agresat fizic un lat bărbat de 47 de ani.

Pe parcursul zilei de ieri, bănuiții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentBilanț coronavirus 20 noiembrie: 2.697 cazuri noi și 214 decese
Articolul următorFilmare în exclusivitate cu Caciuca, după o noapte furtunoasă cu Kamara