La doar o zi distanță de momentul în care Victor Ponta anunța, la Târgoviște, că a purtat discuții cu Adrian Țuțuianu, legat de o eventuală cooptare a acestuia în rândurile „Pro România, a venit și reacția. Țuțuianu a organizat rapid o conferință de presă în care a anunțat doar că…se mai gândește.

Adrian Țuțuianu nu a negat propunerea primită din partea „Pro România”. Mai mult chiar, senatorul independent Adrian Țuțuianu a supralicitat, spunând că a fost ofertat de toate partidele importante din România.

Sunt unii foarte preocupați de ce face Țuțuianu.Eu n-am bătut la ușa nimănui. La ușa mea au bătut toți. Fiecare partid mi-a facut o ofertă, pe care o analizez. Când ai mai multe solutii, la o problemă, trebuie să analizezi.

Nu am luat o decizie. Decizia este dificilă. Am dificultați astăzi, de a mă poziționa împotriva PSD. Mă voi decide dupa ce voi vedea cum merg dosarele (n.r. dosar de anulare a demiterii din PSD).Sunt onorat de propunerile pe care mi le-au făcut toate partidele politice importante din România.

Îmi mai rezerv luna aceasta de meditatie (n.r. ianuarie 2019), văd cum merg dosarele si discut cu colegii mei din PSD și decid.”

A spus Țuțuianu.

Țuțuianu a spus că s-a întâlnit cu Victor Ponta de 4-5 ori, în ultima vreme, după demiterea senatorului din PSD, dar nu și la Târgoviște, în data de 8 ianuarie 2019, când Victor Ponta a fost prezent la întâlnirea cu reprezentanții  filialei Dâmbovița a „Pro România”. Asta pentru a nu fi „vânați” de presă, după cum a precizat Țuțuianu.

Articolul precedentAnunț de angajare la Teatrul Tony Bulandra
Articolul următorBărbat găsit decedat, în propria casa. Cel mai probabil s-a înecat cu un aliment