Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni sunt favorite la promovarea în Liga 1, iar acest lucru nu este văzut cu ochi buni de U Cluj. Cele două formaţii au 6, respectiv 5 puncte avans faţă de U Cluj, echipa de pe locul 3, cu două etape înainte de final.
Clasamentul este unul plin de speranță pentru Chindia. Echipa antrenată de Viorel Moldovan are nevoie de un punct. Academica are nevoie de cel puţin două puncte din următoarele două etape pentru a-şi asigura promovarea, asta în condiţiile în care U Cluj va câştiga ambele etape.
“Nu vedeţi că la noi promovează echipe care îşi caută stadioane pe care să joace în Liga 1 Betano? O să joace prin vecini. Mie nu mi se pare normal ca echipele care joacă în prima ligă să aibă astfel de probleme cu infrastructură. Când faci o echipă, o faci pentru comunitate, nu? Mie aşa mi se pare normal. Că o faci pentru oamenii din comunitatea respectivă, nu ca să joci prin altă parte, în exil”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, managerul general al celor de la U Cluj, pentru fanatik.ro.
Articolul precedentSorina Pintea: Nu există diferenţe de personal între spitalele din ţară şi străinătate
Articolul următorVideo| Fanii Chindiei cheamă suporterii mai devreme la stadion, la meciul promovării, de sâmbătă