Un bărbat a decedat la spital din cauza rănilor, după ce căruța în care se afla a fost izbită violent de un autoturism, pe DN 7. La volanul autoturismului se afla un polițist din Dâmbovița.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 10 octombrie 2019, pe DN 7, pe raza localității dâmbovițene Gura Foii, dar a fost anunțat abia la orele serii (ziua de 10 septembrie).

Conform IPJ Dâmbovița

„Conducătorul auto,în timp ce se deplasa din direcția București către Pitești, nu ar fi păstrat o distanță suficientă în mers, față de un atelaj hipo, neînregistrat și neechipat corespunzător, condus de un bărbat de 53 de ani, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului cele două persoane aflate în atelajul hipo au fost rănite grav fiind transportate la spital. Din păcate una dintre victime (un bărbat) a decedat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.”

Conducerea Inspectoratului de Poliție Dâmbovița a dispus efectuarea de verificări prin Biroul de Control Intern și dispunerea de măsuri, după cum se precizează într-un comunicat de presă.

Șoferul aflat la volanul autoturismului este polițist, din Dâmbovița.