Un bărbat deosebit de violent a fost reținut de poliștii din Fieni, după ce, la un control la domiciliul acestuia, au constatat că mama acestuia a fost bătută și forțată să depună mărturie falsă, chiar de acesta. În plus bărbatul a amenințat și un polițist.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au efectuat verificări față de un bărbat, din localitatea Valea Leurzii, împotriva căruia Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a dispus măsura controlului judiciar întrucât acesta nu a respectat obligația instituită prin acea măsură preventivă.

Măsura controlului judiciar a fost dispusă într-un dosar în cadrul căruia bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, faptă comisă asupra mamei sale.

În urma deplasării la domiciliul acestuia, polițiștii au identificat o femeie, mama bărbatului, care prezenta leziuni traumatice multiple în zona feței.

Din declarația acesteia a reieșit că, în ziua de 10 decembrie a.c., prin amenințări cu acte de violență și loviri, bărbatul ar fi determinat-o să declare la poliție faptul că s-au împăcat.”

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de 18 decembrie să fie prezentat Judecătoriei Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Totodată, acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj întrucât, în aceeași zi,  ar fi amenințat cu acte de violență un polițist., dar și pentru violență în familie și influențarea declarațiilor.

Foto articol-ilustrativ.Sursa foto-www.brasovultau.ro

Articolul precedentSupraveghere video, wi-fi și scenă cu gradene, într-un nou parc în Târgoviște
Articolul următorȘi-a snopit în bătaie propria mamă. Ea a ajuns la spital,el în arestul poliției