Un tânăr a fost împuşcat, marți, după ce a refuzat că oprească la semnalele poliţiştilor. Oamenii legii au aflat ulterior că făcea parte dintr-o grupare suspectată de furturi din locuinţe, cu infracţiuni comise în judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu precum şi în municipiul Bucureşti.

Poliţiştii din Ilfov au tras mai multe focuri de armă, în plan vertical şi orizontal, pentru prinderea a trei tineri care se aflau într-o maşină ce nu a oprit la semnalele patrulei.

Un tânăr de 21 de ani a fost rănit, fiind transportat la un spital din Bucureşti. Ceilalţi doi bărbaţi care se aflau în maşină au reuşit să scape şi acum sunt căutaţi de poliţişti. Martorii spun că indivizii ar fi fost cunoscuţi în zonă ca spărgători de case.

”La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 20.45, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic. Ocupanţii maşinii nu s-au conformat şi, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni”, au anunţat, marţi seară, reprezentanţii IPJ Ilfov.

Potrivit poliţiei, cei trei fac parte dintr-o grupare suspectată de furturi din locuinţe, cu infracţiuni comise în judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu precum şi în municipiul Bucureşti.

Potrivit acestora, după efectuarea somaţiilor legale, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi, ulterior, în plan orizontal, fiind ranită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului.

„În aceasta dimineaţă, au avut loc şapte percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de furt din locuinţe, precum şi la două case de amanet. Acţiunea vine în continuarea unei activităţi de prindere în flagrant-delict, desfăşurată ieri seară, după ce trei persoane au spart o locuinţă, din comuna Snagov”, au anunţat, miercuri dimineaţă, poliţiştii din Ilfov.

Potrivit acestora, percheiiile au avut loc, atât la adresele unde locuiesc persoanele bănuite, dar şi la două case de amanet din municipiul Bucureşti, unde aceştia obişnuiau să valorifice bunurile provenite din săvârşirea de infracţiuni.

La sediul Poliţiei Ilfov au fost duşi, pentru audieri, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentArticole vestimentare contrafăcute confiscate și dosar penal pentru un comerciant din Găești
Articolul următorFile de SOMON afumat contaminat cu LISTERIA, restras și din Dâmbovița