O acțiune de rutină a polițiștilor rutieri, din cadrul IPJ Dâmbovița, desfășurată pe DN 72, s-a terminat cu o surpriză. Un conducător auto nu a oprit la semnalul agenților de circulație, ce ar fi vrut să îl atenționeze pentru depășirea vitezei legale. A fost identificat ulterior, iar în mașină polițiștii au găsit mii de articole pirotehnice, ce erau transportate ilegal.

Imagine

La data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea unui autoturism care circula cu o viteză peste limita legală, pe drumul național 72, pe raza localitățiidâmbovițene Dărmănești.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fără a opri la polițiștilor, ulterior fiind identificat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul, un bărbat de 57 de ani, din Ploiești, transporta ilegal în autoturism peste 6.370 de articole pirotehnice din categoria F1 și P1.

Ca măsură complementară, față de acesta a fost dispusă suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile, iar articolele pirotehnice au fost indisponibilizate.

Totodată, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Articolul precedentMoldovan cere transferuri, pentru a salva Chindia. Antrenorul e sceptic cu privire la resursele clubului.
Articolul următorPreședinte Klaus Iohannis a promulgat legea privind câinii Salvamont