Un bărbat de 60 de ani, din Târgoviște, a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni, pentru tâlhărie calificată. Bărbatul a deposedat, prin violență, o persoană ce trecea prin Târgoviște, de telefonul mobil și o sumă de bani.

Agresiunea a fost comisă în urmă cu câteva zile. În scurt timp, bărbatul de 60 de ani, a fost identificat și reținut de polițiști. Conform IPJ Dâmbovița:

Imagine cu un caracter ilustrativ

La data de 2 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgoviște au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 60 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 3 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că, în ziua de 30 august a.c., prin exercitarea de violențe, bănuitul ar fi deposedat un bărbat de un telefon mobil și mai mulți bani, persoană ce se deplasa pe o stradă din municipiu.