Trei persoane au murit şi o a patra se află la spital, în stare gravă, după ce o autoutilitara şi două maşini s-au ciocnit violent, pe DN 71. Accidentul a avut loc, vineri, în dreptul localităţii Brăteşti.

UPDATE: Doi angajaţi ai Fabricii de maşini de spălat de la Ulmi şi un colaborator au murit în groaznicul accident de circulaţie de pe DN71, în apropierea localităţii Brăteşti. Unul dintre turci se numea Hakan Turkkan şi ocupa funcţia de System Development Manager.

Update: Trafic blocat. Circulația se deviază pe rute ocolitoare. Se efectuează cercetarea la fața locului.

Update: Încă o victimă rănită grav. În total, până în prezent, 4 persoane decedate, o victima rănită grav. Cauza probabilă, din primele date, cauza medicală( pătrundere intempestivă pe contrasens).
UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 71, la kilometrul 38+200 de metri, între localităţile Ulmi şi Bungetu, judeţul Dâmboviţa, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme şi un TIR. În urma impactului o persoană a decedat, iar alte 3 sunt în prezent încarcerate. Se fac cercetări pentru stabilirea mecanismului producerii evenimentului, motiv pentru care circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.
Se efectuează cercetarea la faţă locului urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier.
Iniţial s-a vorbit de trei răniţi.