Upet Târgovişte (simbol bursier – UPET) i-a numit, pentru o perioadă de patru ani, pe Florin Mocănescu, Iulică Velcea şi Adriana Constantin ca membri ai consiliului de administraţie, începând cu 28 octombrie 2019, se arată la bursă.
De asemenea, în cadrul aceleiaşi şedinţe a fost stabilită remuneraţia acestora în cuantum net lunar de 4.750 lei, potrivit zf.ro
Pe de altă parte, acţionarii au aprobat în cadrul unei întâlniri extraordinare, ţinută în aceeaşi zi, contractarea unui credit în valoare de 1,5 mil. lei de la Machine Building Concept SRL, garantat de o parcelă de teren de 9.751 mp deţinută de Upet, precum şi vânzarea unui alt teren de 1.915 mp.
Data de înregistrare a fost stabilită pentru 20 noiembrie 2019. Upet Târgovişte este o companie ai cărei principali acţionari sunt două offshoruri înregistrate în Cipru. Astfel Obsesione Enterprises Limited controlează 33% din capitalul social al companiei, în timp ce Ogetto Limited are alte 33%. De la începutul anului, acţiunile UPET se tranzacţionează în creştere cu 17,6% pe fondul unor tranzacţii de 4,3 mil. lei, emitentul ajungând la 7,1 mil. lei capitalizare.
Articolul precedentCutremure în serie, în România. Încă trei, în ultimele ore. Ce spun specialiștii.
Articolul următorVIDEO Premieră europeană pe DN 7, la ieşirea din Bucureşti spre Târgovişte