Un dâmbovițean din localitatea Runcu a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni. Barbatul era dat în urmarire internaționala de autoritățile italiene, pentru infracțiunea de tâlhărie.

La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu efective de la Postul de Poliție Runcu, au depistat un bărbat, din localitate, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În urma prezentării la Curtea de Apel Ploiești, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Este al treilea urmărit internațional reținut de polițiștii dâmbovițeni, în ultimele zile. În precedentele cazuri a fost vorba de două femei. O femeie de 44 de ani din Pucioasa, județul Dâmbovița, urmărită internațional pentru furt și o argeșeancă, de 43 de ani, dată în urmărire internațională pentru înșelăciune, fals în înscrisuri și constituire de grup infracțional organizat. Aceasta din urmă a și fost încarcerată la Penitenciarul Târgșor.