Urșii se plimbă în voie pe străzi, în comuna Bezdead, din Dâmbovița. Câțiva localnici au postat un filmuleț, pe o rețea de socializare, cu un animal ce este gonit, cu o mașină, de locuitorii comunei, de pe străzile localității unde stătea liniștit.

Este pentru a doua oară, în ultimele săptămâni, când localnicii din Bezdead alungă un urs ce s-a avântat până în centrul localității, printre casele localnicilor. De această dată „filmul” întregii oerațiuni de alungare a animalului a fost postat pe o rețea de socializare, autorul postării spunând că :

„Atentie!!! A iesit ursul în bezdead pe strada!
Este vorba de stada Morii, din localitate, După o urmărire pe străzile localității animalul, probabil speriat de luminile puternice ale farurilor mașinii ce îl urmărea a reușit să fugă într-o pădure.

(Videosursa, facebook Iulian Nițoiu)

Atentie!!! A iesit ursul în bezdead pe strada! strada principala …în zona străzi -valea mori-

Publicată de Iulian Nitoiu pe Marţi, 9 iulie 2019

Localnicii sunt revoltați  și spun că nimeni nu ia nicio măsură. În plus sunt sceptici că se va întâmpla ceva și, după cum este precizat și în unele comentarii ce însoțesc materialul video, pe pagina de facebook amintită, spun că probabil că abia când cineva va fi rănit se va face ceva cu adevărat pentru a împiedica animalele sălbatice să ajungă atât de aproape de gospodăriile lor.