Alianța 2020, USR PLUS, a demarat o acțiune de strângere de semnături pentru lista de candidaturi a formațiunii la alegerile europarlamentare. USR-iștii au organizat un adevărat „desant” în chiar centrul orașului Târgoviște.

Acșiunea de strângere de semnături a Alianței 2020 a demarat, în Dâmbovița, în urmă cu câteva zile, dar dacă la început acest lucru a fost făcut la sediile de partid, de două zile reprezentanții alianței au ieșit în centrul orașului unde au amplasat un cort.

În Târgoviște au ales cea mai aglomerată zonă a orașului, centrul municipiului, chiar în apropierea Târgului de Mărțițor din Piața Tricolorului, o zonă ce în aceste zile cunoaște o mare afluență de public, dat fiind specificul perioadei.

„Semnați ca să aveți ce să votați”, este sloganul ales de reprezentanții USR în această campanie.

Conform legii, pentru a putea depune o listă de candidați, la alegerile europarlamentare, ce vor avea loc în luna mai, fiecare partid din România trebuie să prezinte cel puțin 200.000 de semnături, din partea cetățenilor cu drept de vot, din România, prin care aceștia își exprimă acordul cu privire la participarea în alegeri a respectivei formațiuni politice.

Articolul precedentFoto-Video| Flori și mărțișoare, în loc de amenzi, din partea Poliției Rutiere, la Târgoviște
Articolul următorZeci de amenzi și flori confiscate de la comercianți fără autorizație, la Târgoviște