Poliștii dâmbovițeni s-au pus pe dat amenzi. Vizați sunt administratorii drumurilor publice din Dâmbovița. Două instituții, CNAIR și Consiliul Județean Dâmbovița , au fost sancționate în ultimele zile.

După ce constructorul, ce execută lucrările de reabilitare ale centurii ocolitoare a Municipiului Târgoviște, a primit o amendă record (29.000 de lei), pentru starea improprie desfășurării traficului rutier, a arterei pe care o reabilitează, în această perioadă, se pare că Poliția Rutieră nu s-a oprit la un singur drum. Conform unei comunicări a IPJ Dâmbovița:

„(…) polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au sancționat contravențional adiministratorul drumului național 7 pentru neîndeplinirea obligației de a menține în stare corespunzătoare marcajele rutiere de pe raza localității Tărtășești.

De asemenea, polițiștii de la Serviciul Rutier au amendat administratorul drumului județean 719 ca urmare a neîndeplinirii obligațiilor de a realiza amenajările pe raza localității Valea Voievozilor la intersecția cu drumul național 72, stabilite de comun acord cu poliția rutieră.

Alte 2 sancțiuni contravenționale au fost aplicate administratorului public pentru nemenținerea stării de viabilitate a părții carosabile  pe timp de iarnă, constând în aceea că nu s-au desfășurat activități de prevenire și combatere a lunecușului prin împrăștierea de material antiderapant, pe drumurile județene 702 D, tronsonul Râncaciov-Butoiu de Sus și pe 702B, pe raza localității Ungureni.

Totodată, o altă amendă a fost aplicată pentru neasigurarea viabilității drumului județean 711, în cartierul Sagricom (n.r. din Târgoviște), respectiv pentru existența gropilor în carosabil.”

Toate amenzile au fos date în intervalul 18-19 decembrie 2018.

Fotoimaginile din articol reprezintă material ilustrativ, nefiind fotografii ale drumurilor menționate

Articolul precedentFoto| Moș Crăciun a venit cu autoscara de pompieri, pentru 100 de copii din Dâmbovița
Articolul următorVicepreședinte PSD Dâmbovița, demisionar, după ce a văzut că a primit din sumele rezultate din PNDL