O acțiune de prevenire și control a celor de la IPJ și Registrul Auto Român (RAR) Dâmbovița, ce a avut loc în noaptea de 6-7 iunie 2020, s-a încheiat cu un val de sancțiuni contravenționale. Defecțiuni tehnice, ale autovehiculelor, și modificări neomologate, ale acestora, sunt ceea ce au constat cei de la Poliție și RAR, în urma acțiunii.

În cursul nopții de 6-7 iunie 2020, polițistii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Dâmboviț si cei din Biroul rutier, împreuna cu reprezentanți ai RAR Dâmbovița au acționat pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor si motocicletelor, cât și pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație.

Au fost verificate 96 de autovehicule si 9 motociclete, pentru neregulile descoperite fiind aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4785 de lei.

Din totalul sancțiunilor 15 au fost aplicate pentru defecțiunile tehncice constatate iar alte 11 pentru modificările neomologate aduse autovehiculelor.

Totodată, ca măsură complementară polițistii au retinut 2 permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentUpdate| Coliziune auto în lanț, la Vișina, în județul Dâmbovița. O femeie, de 80 de ani, a decedat la spital
Articolul următorNicio zi fără cazuri noi de coronavirus în Dâmbovița. Încă 4 cazuri noi (total 317 cazuri). 189 de cazuri noi în țară