Administrația Națională de Meteorologie ANM) a furnizat prognoza pentru următoarele două săptămâni. În Muntenia urmează zile cu soare și temperaturi peste media perioadei, și, poate și mai important, fără atenționări meteo,în următoarele zile. În Dâmbovița maximele diurne vor atinge chiar 12-15 grade, până în data de 30 noiembrie.

Imagine

La debut de iarnă calendaristică meteorologii au anunțat o…încălzire a vremii. Pentru zona Munteniei, conform ANM, prognoza este următoarea:

„În intervalul 25 – 29 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 15 grade. Începănd cu data de 30 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între 6 și 9 grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între 2 și 6 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între 0 și 3 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi în creștere la începutul intervalului de prognoză și temporar după data de 28 noiembrie.” (sursa- meteoromania.ro)

În județul Dâmbovița ( la Târgoviște) maximele diurne vor crește treptat de la  8 grade celsius (26 noiembrie) până la 12 grade Celsius (30 noiembrie). Sunt anunțate precipitații, sub formă de ploaie, în intervalul 28-29 noiembrie. Începând cu data de 1 decembrie temperaturile maxime v0r scădea din nou, iar prima ninsoare este anunțată pentru data de 3 decembrie( la Târgoviște).

Articolul precedentCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”
Articolul următorAccident la Corbii Mari, după ce o căruță și un autoturism s-au ciocnit. O femeie este rănită grav