Vicepremierul Dan Suciu, aflat la sfârșitul săptămânii trecute în Dâmbovița, pentru semnarea mai multor contracte, ce vizează obiective ce vor beneficia de investiții din fonduri europene, promovază politicile Guvenului cu o postare în care activitatea Guvernului este lăudată de un primar PNL. Materialul video a fost realizat în Dâmbovița, iar protagonistă este primarul PNL, al comunei dâmbovițene Bezdead, Teodora Anghelescu.

În postarea de pe pagina de facebook a vicepremierului Dan Suciu (fotocentru imagine) apare primarul PNL al comunei Bezdead, Teodora Anghelescu, care precizează, încă de la începutul luării de cuvânt (n.r. ce a avut loc în incinta Consiliului Județean Dâmbovița) că este primar PNL. Ulterior, primărița laudă programul PNDL, al cărei beneficiar este, după cum aceasta afirmă. Întrebată dacă se simte discriminată, primărița spune că nici vorbă de așa ceva.

(video)

Întâlnire cu autoritățile locale din județul Dâmbovița – 27.03.2019

Dna. Teodora Anghelescu, primarul PNL al comunei Bezdead, jud. Dâmbovița:"Sunt primar PNL și sunt colega tuturor primarilor din țară. Nu fac decât o singură politică: de dezvoltare a comunei mele. PNDL-ul este un program bun, atâta vreme cât putem să rezolvăm problemele comunității”.Concret, Bezdead a beneficiat de 4 proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală #PNDL în valoare totală de peste 7 milioane de lei:PNDL 1 – consolidare, extindere, modernizare pentru gradinița nr. 2 și realibilitare drumuri localePNDL 2 – extindere și modernizare a rețelei de apă potabilă și modernizarea sistemului de iluminat public.

Publicată de Vasile Daniel Suciu pe Joi, 28 martie 2019

Articolul precedentAdrian Țuțuianu- Război total cu PSD
Articolul următorSorana Cîrstea se depărtează de top 100 WTA. România cu doar trei jucătoare în prima parte a clasamentului mondial