Antrenorul echipei Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, şi-a felicitat jucătorii după succesul cu Dinamo și spune că formația sa avea nevoie de această victorie „ca de aer, ca de apă”.
„Aveam nevoie de această victorie ca de aer, ca de apă. E important că am reuşit să câştigăm acest joc. E prima noastră victroie în Liga I şi împotriva lui Dinamo. Mă bucură enorm acest succes. Îmi felicit băieţii pentru caracterul de care au dat dovadă. Încerc mereu să găsesc soluţii şi să-i motivez, s-a văzut acest lucru şi în celelalte jocuri. Am făcut un <remember> vizavi de ceea ce am realizat noi anul trecut în Liga a II-a. Nişte momente, nişte clipuri din vestiarul nostru cu bucuriile după anumite victorii şi le-am spus că îmi doresc enorm de mult să retrăim acele clipe împreună după acest joc şi am reuşit”, a declarat Moldovan, la Digi Sport.
Dinamo a fost învinsă, vineri, în deplasare, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (2-0), de nou-promovata Chindia, în etapa a VI-a a Ligii I. Acesta a fost primul meci al antrenorului ceh Dusan Uhrin jr. pe banca echipei Dinamo. Târgoviştenii au obţinut, astfel, primul succes în actualul sezon al Ligii I.
Au marcat: Neguţ ’19, Leca ’45+2, Cherchez ’65 (p) / Montini ’54, Nistor ’82.
După acest eşec, Dinamo revine pe ultimul loc al clasamentul, 14, cu trei puncte. Chindia urcă de pe ultima poziţie pe locul 12, cu patru puncte.
Articolul precedentChindia obține prima victorie din liga I, în fața lui Dinamo
Articolul următorMomente dramatice după Chindia-Dinamo 3-2. Fanii dinamoviști și-au atacat favoriții