După eșecul echipei de baschet feminin, a CSM Târgoviște, în arena de la Târgoviște au intrat în competiție și fetele de la volei. De această dată, la capatul unei confruntări de mare luptă, echipa clubului CSM Târgoviște s-a impus în fața celor de la Alba Blaj.

Partida de volei feminin, ce a a urmat meciului de baschet, în aceiași Sala Sporturilor, din Târgoviște, a adus față în față două dintre protagonistele actualei ediții de campionat, CSM Târgoviște și Volei Alba Blaj.

La capătul unui meci de mare luptă, cu întoarceri de scor, cele care au reușit să se impună au fost gazdele, ce au fost conduse cu 1-0 la seturi, dar au revenit spectaculos preluând conducerea, pentru ca în final să se ajungă în setul decisiv. Și aici, la mare luptă și o diferență minimă, a câștigat tot Târgoviștea. După aproape două ore de luptă scorul final a fost:

CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-2 (14-25, 25-22,25-21,21-25,15-13)

De la gazde s-a remarcat din nou J.Alajbeg (29 de puncte-adevărat record) și Sara Klisura (20 de puncte). De la CSM Volei Alba Blaj I.Baciu(21 de puncte) a fost de neoprit.

Partida a contat ca partidă restantă, pentru etapa a XIII-a Diviziei A1 de volei feminin.

Articolul precedentBaschet feminin: CSM Târgoviște – o nouă corecție suferită în fața campioanei
Articolul următorNuţu Cămătaru a părăsit Penitenciarul Găești fără prea multe vorbe