CSM Târgoviște a trecut, fără emoții, pe teren propriu, de CSM Alexandria, într-o partidă restantă din prima etapă, a primei ligi feminine de baschet. Dâmbovițencele au câștigat cu 78-66, o partidă în care și-au asigurat victoria în prima parte a meciului.

CSM Târgoviște și CSM Alexandria au jucat, la Sala Sporturilor din Târgoviște, un meci restant ce ar fi trebuit să aibă loc în prima etapă, dar pe care echipa târgovișteană a solicitat federației să îl amâne.

Foto– Arhivă (Phoenix Constanța-CSM Târgoviște, 3 nov.2019)

Cele două echipe au în componență doar jucătoare românce, un caz mai rar în competiția internă. Echipa dâmbovițeană fiind obligată, de federația de specialitatea, să evolueze doar cu jucătoare din România, din cauza diferendului de natură financiară, încă nesoluționat, cu fostul antrenor al echipei George Dikeolakos.

În partida 100% românească de la Târgoviște, din 7 noiembrie, câștig de cauză au avut gazdele ce au reușit să își creeze un avantaj substanțial încă din prima jumătate a meciului (50-36, după 20 de minute de joc). În ciuda forcingului, din a doua jumătate a partidei, a celor de la CSM Alexandria, echipa oaspete nu a reușit să se apropie periculos pe tabelă, astfel că la final scorul a fost:

CSM Târgoviște- CSM Alexandria 78-66 (24/19, 26/16,10-12,18-18)

Foto: Gabriela Irimia

Cele mai prolifice jucătoare ale gazdelor au fost Gabriela Irimia și A Chivu, ambele cu câte 19 puncte marcate.Echipa din Târgoviște acumulează 11 puncte, din 6 meciuri în prima ligă (seria Est), având o singură înfrângere în campionat, suferită în fața campioanei Sepsi Sf.Gheorghe. Oaspetele în schimb sunt la al patrulea eșec (din cinci meciuri) în campionat.

Articolul precedentAUDIO| Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, a amenințat un jurnalist Realitatea Plus
Articolul următorÎncepe votul la prezidențiale.Primii la vot, românii din Diaspora! Tot ce trebuie să știi despre vot