CSM Târgoviște s-a impus fără emoții, în partida de campionat disputată la Constanța. Gazdele de la Phoenix Știința nu au reușit să câștige decât una din cele patru reprize ale confruntării, în care oaspetele din Târgoviște s-au impus la o diferență de 13 puncte.

În confruntarea de la Constanța, gazdele sperau să obțină prima victorie din „Grupa Roșie”, cea de-a doua fază a campionatului feminin de baschet. Au fost însă departe de acest lucru.

Într-un meci aproape fără istoric CSM Târgoviște s-a impus încă din startul partidei (6-0 pentru dâmbovițence,după 2 minute de joc) și nu au mai cedat inițiativa decât pe alocuri când diferența era aproape imposibil de recuperat de gazdele din Constanța.

Scorul partidei a fost :

Phoenix Știința Constanța- CSM Târgoviște 43-58 (6-17, 8-11, 21-15,8-15)

Cea mai prolifică jucătoare a partidei a fost Ancuța Stoenescu de la CSM Târgoviște, autoare a 24 de puncte.

CSM Târgoviște obține ce-a de-a treia victorie consecutivă, în această fază a campionatului (F2) și acumulează 20 puncte (13 jocuri), poziționându-se pe locul trei în clasament. Pe primele locuri se află CSM Satu Mare (22 puncte, 13 jocuri) și ACS Sepsi Sf. Gheorghe (20 puncte, 11 jocuri).

În următoarea etapă CSM Târgoviște evoluează tot în deplasare, pe terenul celor de Sepsi Sf. Gheorghe, în data de 12 ianuarie.

foto articolwww.ziuadeconstanta.ro

Articolul precedentTentativă de jaf oprită, de polițiști, cu focuri de armă, la Văcărești
Articolul următorPolițiștii din Târgoviște au tras cinci focuri de armă asupra unei mașini ce nu a oprit la semnal