Un accident teribil a avut loc la Săbăreni, în Giurgiu. Două mașini s-au ciocnit extrem de puternic. Un tânăr  din Dâmbovița a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.

Foto– Accident Săbăreni (sursa foto- facebook, Uta Florin)

Conform www.realitateadegiurgiu.net:

„Un conducător auto de 19 de ani, din comuna Gulia, judetul Dâmbovița, care circula cu un Opel Astra, s-a angajat într-o depășire neregulamentară, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Gulia, judetul Dâmbovița, care se deplasa din sensul opus.

În urma evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor două autoturisme, autoturismul condus de către tânărul de 19 ani răsturnându-se în șanț.
De asemenea, a rezultat rănirea unui tânăr de 19 ani, din comuna Gulia, judetul Dâmbovița, pasager în autoturismul condus de către tânărul de 26 de ani.
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

La fața locului a fost adus de urgență un elicopter SMURD pentru a prelua una dintre victime. Momentul a fost transmis live pe facebook ,de unul dintre participanții la traficul auto din zonă, trafic ce a fost blocat în dreptul localității Săbăreni.(imagini aici)

 

 

Articolul precedentTrezoreria eliberează extrase de cont în format electronic
Articolul următorConsultări naționale cu mediul de afaceri privind facilitățile fiscale