A fost făcut bilanțul intervenției de astăzi, 11 februarie, din localitatea dâmbovițeană Bălteni, unde angajații societății de distribuție de energie electrică, însoțiți de luptătorii de la trupele speciale, au intervenit pentru debranșarea celor conectați ilegal la curentul electric. 22 de infracțiuni au constatat polițiștii.

Imagine

Intervenție Bălteni, 11 februarie 2020

Conform celor raportate de IPJ Dâmbovița:

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Răcari si cei de la secția nr.12 Poliție Rurala Tărtășești, împreună cu reprezentanții unei societați de distribuție a energiei electrice, au acționat pe raza localității Bălteni, pentru prevenirea și combaterea furturilor de energie electrică. Astfle, în urma verificărilor efectuate aua constat 22 de infracțiuni conform prevederilor art.228 alin. 1  si alin. 3 din Codul penal și art. 92 alin.2 din Legea energiei electrice și a gazelor naturale nr.123/2012.

video-sursa gazetadambovitei.ro

Totodata au fost legitimate 47 de persoane și au fost aplicate  21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.045 de lei.

La activitate au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Jandarmi.

Articolul precedentFoto| Percheziții de amploare ale polițistilor dâmbovițeni la o rețea de presupuși hoți, din nordul județului Dâmbovița, ce operau în vestul Europei
Articolul următorUpdate| Accidente în serie, la Târgoviște,în dimineața zilei de 12 februarie. Două persoane au fost rănite