Un meci cu de toate. Așa se poate caracteriza partida din Liga secundă de fotbal dintre Chindia Târgoviște și Ripensia Timișoara. Deși, prin prisma clasamentului, gazdele târgoviștene plecau ca favorite certe, meciul a fost unul disputat, încă din start. După ce, gazdele au deschis scorul chiar în minutul 1, prin Andrei Șerban (probabil cel mai bun om al gazdelor, în această partidă) oaspeții au egalat în minutul 4 prin Răzvan Cluci. După alte 15 minute (în minutul 19 al meciului), căpitanul gazdelor, Cristian Cherchez vede cartonaș roșu direct, din partea arbitrului, pentru lovirea fără balon a unui adversar. Oaspeții nu au știut să profite de omul în plus și, în minutul 25, Alin Burdeț a primit al doilea galben, fiind eliminat, acesta fiind și ultimul eveniment notabil al primei reprize.

În a doua repriză evenimentele nu s-au lăsat așteptate prea mult astfel că evoluția acestora a fost următoarea:

min. 53 Gol Cristian Neguț (Chindia-Ripensia 2-1)

min. 61 Gol (penalty)Liviu Mihai (Chindia-Ripensia 3-1)

min.67 Gol (penalty) Călin Toma (Chindia-Ripensia 3-2)

min.84 Gol Crinel Stoica (penalty) (Chindia-Ripensia 4-2, scor final)

Antrenorul celor de la Chindia, fostul internațional Viorel Moldovan, este mulțumit de evoluția echipei sale deși acesta nu a încântat și cei aproximativ 600 de suporteri ce au fost prezenți pe stadionul „Eugen Popescu”, din Târgoviște.

În etapa următoare(cea cu nr.11, a ligii secunde de fotbal) Chindia Târgoviște va juca în deplasare cu ACS Poli Timișoara (miercuri 10 Octombrie 2018).

Articolul precedentReferendum 2018. Dâmbovița este pe locul doi pe țară la prezenţa la urne
Articolul următorAccident spectaculos. Patru răniți și mobilizare importantă a forțelor de intervenție