Sindicaliștii de la CNS Cartel Alfa au protestat astăzi la Târgoviște. Protestul sindicatului Valahia din Târgoviște a pornit de la ideea de susținere a celor 100 de greviști de la Elecroaparataj Târgoviște aflați de o lună în grevă, dar  s-a transformat într-un protest în care s-a cerut dreptate socială, modificarea legii dialogului social și găsirea și pedepsirea vinovaților pentru eșecul organizării votului din Diaspora, din data de 26 mai.

(video)

La protestul de la Târgoviște au participat câteva zeci de oameni. Liderii CNS Cartel Alfa, între care și Bogdan Hossu au fost deasemenea prezenți în „Piața Tricolorului” din Târgoviște, același loc în care în data de 19 mai PSD organiza mitingul de la Târgoviște.

De această dată, cei prezenți la miting nu au avut prea multe cuvinte de laudă la adresa guvernanților și a clasei politice în general. Liderul sindicatului „Valahia”, Nicolae Dragodănescu a vorbit despre doleanțele celor prezenți, între acestea solicitarea privind găsirea vinovaților pentru dezastrul înregistrat la votul pentru alegerile europarlamantare, din Diapora, deținând un loc central în discurs. „Vrem să fie găsiți vinovații” au cerut sindicaliștii.

(video)

Articolul precedentMorcovii și fanteziile sexuale îi pot aduce închisoarea unui bărbat din Voinești
Articolul următorSorana Cîrstea părăsește Roland Garros, învinsă în turul II, de iberica Aliona Bolsova