FOTO: Mediafax.ro
Poliţiştii au făcut, miercuri, nouă percheziţii în judeţul Argeş la persoane suspectate că în ultimii doi ani au participat la mai multe furturi şi tâlhării comise prin metoda „distragerii atenţiei” pe autostrăzi şi drumuri naţionale.
Potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa, poliţiştii din Dâmboviţa, Argeş şi Giurgiu au efectuat nouă percheziţii în localităţile Piteşti, Mălureni, Bascov şi Merişani din judeţul Argeş bănuite de comiterea unor furturi şi a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenţiei” pe autostrăzi şi drumuri naţionale.

DÂMBOVIȚASuspecții care ar fi comis mai multe tâlhării pe autostradă au fost aduși la sediul Poliției Găești.www.mditv.ro

Publicată de MDI TV pe Miercuri, 23 octombrie 2019

VIDEO: MDI Tv
Percheziţiile vizează 11 persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 46 de ani, care sunt bănuite că ar fi săvârşit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi şi drumuri naţionale din ţară.
Cei 11 suspecţi au fost duşi la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale.
„Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară”, a precizat IPJ Dâmbovița.
Articolul precedentAvertizare cod galben de ceaţă în 26 de judeţe, printre care și Dâmbovița
Articolul următorFestivalul-concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor”, Ediţia a LI – a, Târgovişte, 1 – 2 noiembrie