Două gospodării din satul Mavrodin, de lângă orașul Răcari, au fost mistuite de flăcări. Focul a pornit de la un incendiu de vegetație uscată izbucnit în curțile celor două case. O vecină a proprietarilor celor două locuințe mistuite de flăcări este bănuită ca o pornit focul, neintenționat, arzând câteva deșeuri în propria curte.

 

Incendiul care a cuprins cele două gospodării din Mavrodin a pornit de la vegetația incendiată. Asta au stabilit pompierii dâmbovițeni, ce au fost prezenți la fața locului, pentru stingerea incendiului, cu patru autospeciale cu apă și spumă, de la detașamentul Titu, al ISU Dâmbovița.

În momentul în care la fața locului au ajuns pompierii niciunul dintre proprietarii gospodăriilor nu se afla acasă.

Din păcate incendiul a distrus aproape în totalitate cele două gospodării cât și mai multe bunuri ( o mașină și o motocicletă, etc).

(Video)

Incendiul a fost lichidat dar pagubele sunt imense. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor ce au generat incendiul, existând suspiciunea că incendiul de vegetație a fost pornit intenționat. Principala bănuită este o vecină a proprietarilor locuințelor arse, în vârstă de 59 de ani, ce a ars, în propria curte, câteva deșeuri, focul cuprinzând mai apoi vegetația.

Articolul precedentDouă locuințe mistuite de flăcări la Mavrodin, lângă orașul Răcari
Articolul următorTeribilism adolescentin. Doi răniți și o mașină făcută praf, după ce au lovit un stâlp, la Lucieni