Suporterii Chindiei Târgoviște anticipează că la meciul de sâmbătă, 25 mai 2019, împotriva celor de la Luceafărul Oradea, stadionul „Eugen Popescu” va fi neîncăpător. Fanii sunt chemați din timp la stadion pentru a putea sărbătorii promovarea.

Bătrâna arenă „Eugen Popescu” din Târgoviște va găzdui sâmbătă, 25 mai 2019, un meci cu promovarea pe masă, după cum se spune. Echipa gazdă, Chindia Târgoviște, va întâlni Luceafărul Oradea, iar târgoviștenii au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri de promovare în prima ligă. La ultimul meci, disputat contra celor de la Metaloglobus București, arena din Târgoviște, ce are închisă tribuna a doua pentru accesul publicului, a făcut cu greu față afluxului mare de spectatori, ce au dorit să fie alături de favoriți.

(video)

Pentru meciul de sâmbătă, 25 mai 2019, pe pagina de facebook a suporterilor Chindiei Târgoviște (FC Chindia Târgoviște) a fost postat un anunț, în care fanii sunt inivitați să vină din timp la stadion, pentru a prinde un loc în tribună.

Sursa fotofacebook, FC Chindia Târgoviște (pagină suporteri)

„???Mult a fost, puțin a rămas! Sâmbătă rescriem istoria. După 21 de ani, revenim în Liga I, cu tribunele pline. Distribuie și tu și hai din timp la stadion!”

Se spune în anunțul de pe pagina de facebook FC Chindia Târgoviște.

Foto– Tabelă stadion „Eugen Popescu”- va fi demolată

(sursa foto– facebook FC Chindia Târgoviște-pagină suporteri)

Stadionul din Târgoviște va intra într-un proces de renovare, meciul cu Luceafărul Oradea urmând a fi ultimul în care pe „Eugen Popescu” se va juca în actuala configurație. Tribuna a doua și tabela de marcaj vor fi demolate, urmând ca în locul acestora să fie construită o nouă tribună și o peluză suplimentară. Din câte se pare, pentru că Liga I nu se poate juca pe actuala arenă, iar reconstrucția arenei va fi de durată, Chindia Târgoviște va juca la Mioveni, în liga I. Cel puțin în prima parte a viitorului sezon competițional.

Articolul precedentU Cluj, ironie la adresa Chindiei Târgoviște: “Merg în Liga 1 echipe care nici nu au stadion. O să joace în vecini”
Articolul următorColiziune frontală, între două autoturisme, la Târgoviște