Autoritățile aveau toate premisele că deţinutul condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor, Constantin Creţu (35 ani), care evadase de la Penitenciarul Găești, avea să comită încă un omor.
Surse din cadrul penitenciarului arată că acesta și-a omorât nevasta cu care avea un copil mic.
Aceasta a fost fapta pentru că în prezent își ispășește pedeapsa. De asemenea, era recidivist. Mai făcuse pușcărie pentru furt și înșelăciune.Amenințare cu moartea pentru o femeieConstantin Creţu (35 ani) a evadat marți de la punct de lucru de pe raza localităţii Găeşti.
Autoritățile aveau informația că deținutul se îndrăgostise de o angajată a unui local, acolo ude lucra și el, fiind foarte gelos. Ar fi amenințat-o pe femeie că o sa evadeze și o să vină după ea ca să o omoare pentru că i-ar fi refuzat avansurile.Acesta a spus că o iubea pe femeia pentru care a evadat.
„O știu de aproape un an. Mă îndrăgostisem de ea, normal”, a spus acesta. Deţinutul evadat a fost prins de poliţiştii din Găeşti după aproximativ trei ore din momentul evadării.Bărbatul mai avea doar trei ani și ieșea din închisoare.
Acum el va mai primi încă cel mult 3 ani pentru părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, faptă asimilată infracţiunii de evadare, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal.

VIDEO: AICI

PE ACEEAȘI TEMĂ:

UPDATE Deținutul încarcerat pentru omor, care a evadat de la Penitenciarul de VIP din Găești, a fost prins

 

Articolul precedentA fost lansat, oficial, programul Rabla 2019. Ce valoare are un voucher și care sunt condițiile
Articolul următorErau racordați ilegal la rețeaua de energie electrică. 11 persoane depistate de jandarmi, în Dâmbovița