Problema unui stadion nou la Târgoviște a fost repusă pe tapet de primarul orașului, Cristian Stan. Echipa de fotbal „Chindia” Târgoviște, ce susține meciurile de pe teren propriu pe bătrânul stadion „Eugen Popescu”, nu va putea evolua la Târgoviște, în eventualitatea unei promovări în prima ligă, motivul fiind infrastructura deficitară, neconformă normelor impuse pentru meciurile de primă ligă. 

„Nu este deloc ușor să surmontez 30 de ani de nepăsare.” Aceasta a fost concluzia edilului șef al orașului Târgoviște, Cristian Stan, cu privire la posibilitatea ca echipa locală de fotbal, finanțată de Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, să poată evolua la Târgoviște, în partidele de „acasă”, în sezonul următor, în eventualitatea unei promovări în prima ligă de fotbal.

Nu putem susține financiar și echipa dar și un stadion nou sau măcar renovarea celui actual, conform standardelor impuse pentru prima ligă, a mai spus edilul.

Renovarea stadionului actual , bătrânul „Eugen Popescu” a rămas singura variantă, după ce, încă din 2011, se încearcă accesarea unor fonduri, în special prin Compania Națională de Investiții, pentru construcția unei arene noi. Renovarea minimală a stadionului actual este însă foarte scumpă, iar administrația locală recunoaște că această variantă este, în momentul de față, doar la stadiul de proiect de prefezabilitate. Tot administrația locală târgovișteană a anunțat, de-a lungul timpului, chiar în conferințe de presă, organizate special, ca sigură construcția unei noi arene, în parteneriat cu CJ Dâmbovița. Nu s-a întâmplat nimic.

Articolul precedentUPDATE VIDEO Alertă la Titu, după ce un șofer de TIR a lovit o conductă de gaze
Articolul următorGreu, dar totuși se ține. „Centura Chindiei” la box, în pericol de a nu mai avea loc