Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață (15 decembrie) la o casă din comuna dâmbovițeană Conțești. Pompierii de la ISU Dâmbovița, se luptă cu flăcările,încercând să oprească focul să se extindă și la casele învecinate.

Imagine

Update|

Incendiul de la Conțești a fost stins. Au ars materiale comustibile dintr-o locuință (materiale textile, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică). Deasemnea acoperișul casei, pe o suprafață de 180 de mp. Și acoperișul unei case învecinate, pe o suprafață de 5 mp a ars deasemenea. Cauza probabilă a incendiului a fost un coș de fum neprotejat termic, în apropiere materialelor combustibile.

Știre inițială

Incendiul a izbucnit în jurul orei 10.00 în această dimineață, la o casă din comuna Conțești. A fost solicitat rapid ajutorul pompierilor, ce au deplasta la fața locului 3 echipaje (ASAS) de la GI. Răcari și de la detașamentul Titu, al ISU Dâmbovița.

(Video)

 

Deasemenea a fost deplasată și o ambulanță SMURD. Nu au fost înregistrate victime, doar o singură persoană suferind un atac de panică. Aceasta a primit ajutor de specialitate de la medicii de pe Ambulanța SMURD.

În momentul de față (ora 10.30) au ars circa 180 de metri din acoperișul casei cuprinse de flăcări. Se înceracă localizarea incendiului, pentru ca acesta să nu se extindă și la o locuință învecinată.

Nu se cunoaște deocamdată cauza izbucnirii incendiului.

Articolul precedentSalvamont avertizează! Este pericol de avalanșe în zona montană
Articolul următorAți văzut-o? Minoră de 15 ani, dispărută de la domiciliu