Liderul PSD, Liviu Dragnea, este prezent în această după amiază la Târgoviște, în Dâmbovița, pentru a participa la conferința de alegeri a organizației județene a social democraților. PSD-ul a mobilizat oameni din tot județul ce l-au așteptat pe Liviu Dragnea. Totodată a fost creat un ambient sonor cu mulți decibeli, emiși de difuzoarele ce difuzau cântece partiotice sau imnul social democraților, pentru a îi acoperi pe puținii protestatari ce au venit și ei să îl aștepte pe Liviu Dragnea.

Conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița, are loc la Târgoviște, la Casa Sindicatelor din oraș. Aproximativ 2000 de oameni, au adus social democrații dâmbovițeni , pentru a fi prezenți la acest eveniment, unde invitat de seamă este chiar liderul partidului, Liviu Dragnea.

În așteptarea acestuia, în fața clădirii, în incinta cărei urmează să se desfășoare conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița, au venit pe lângă susținătorii PSD și câțiva protestatari, unii dintre ei membrii ai USR. Gazdele social democrate au luat măsuri de prevedere și au postat multe difuzoare în exteriorul Casei Sindicatelor din Târgoviște, ce, printre altele, au avut și menirea de a acoperi vocile eventualilor protestatari. (video-sosire Dragnea).

După pătrunderea lui Liviu Dragnea în incinta instituției, alături de Rovana Plumb și Codrin Ștefănescu, în care are loc conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, între cei rămași afară, protestatari și susținători PSD s-au iscat câteva incidente  minore aplanate destul de repede de reprezentanții Jandarmeriei.

Articolul precedentMoreni-Dâmbovița: Centenarul a trecut, la fel și interesul pentru valorile naționale
Articolul următorCoiotu, de la Trooper, mesaj dur către politicieni: „Stiu ca multe cariere politice sunt cladite pe umerii clanurilor interlope“