Intervenție de urgență a salvamontișitilor din Dâmbovița, care au fost solicitați să dea o mână de ajutor unei turiste care a căzut de câțiva metri, într-o zonă plină cu stânci. Femeia, în vârstă de 56 de ani, s-a tăiat destul de rău la uo mână și și-a luxat o gleznă.
Incidentul a avut loc, miercuri, în zona montană a județului Dâmbovița, mai exact în Valea Horoabelor – zon Padina.

„În urma unui apel venit pe numărul de serviciu din partea dispeceratului 112 echipa Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a fost alertată să intervină în Canionul Horoabelor din zona Peștera (Munții Bucegi) acolo unde se află un grup de turiști format din 4 persoane. O echipa mixtă formată din doi salvatori montani de la Baza Salvamont Salvaspeo Peștera împreună cu doi jandarmi montani de la Postul de Jandarmerie Montană Peștera au plecat spre locul indicat găsind turiștii. După o scurtă evaluare s-a constatat faptul că o persoană de sex feminin din grup avea o plagă la nivelul membrului superior și o entorsă la nivelul membrului inferior, survenite în urma căderii de la înălțime”, a precizat Salvamont Dâmbovița.
Victima a primit îngrijirile medicale necesare plăgii și entorsei, iar grupul a fost coborât în siguranță la baza muntelui.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentAcțiunea „pirații rutieri” – peste 500 de mașini controlate în trafic, în Dâmbovița
Articolul următorApel la 112. Un bărbat a reclamat că un sirian i-a răpit concubina și copilul în plină stradă