A fost panică printre târgoviștenii ce la orele prânzului s-au aflat în centrul orașului, pe Bulevardul „Mircea cel Bătrân”. O mașină înmatriculată în Bistrița Năsăud a luat foc din senin, în trafic, norul de fum acoperind în câteva secunde tot bulevardul.

Incidentul s-a produs la orele prânzului pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde al orașului, „Mircea cel Bâtrân”. Din autoturismul (WV) cu numere de Bistrița Năsăud (BN) a început să iasă un fum dens de culoare albă, chiar în momentul în care mașina se afla oprită, în coloană, la unul dintre semafoarele din oraș. Fumul deosebit de dens a acoperit imediat toată strada, stârnind panică, atât printre participanții la traficul rutier cât și printre pietoni.

(Video)

Ocupanții mașinii, un bărbat și o femeie, au părăsit în fugă mașina și nu au revenit decât după ce fumul dens s-a disipat.

A fost nevoie de ajutorul cetățenilor din zonă pentru ca mașina să fie scoasă în afara părții carosabile. Autoturismul practic blocase întrega intersecție, una deosebit de aglomerată. Cel mai probabil este vorba de o defecțiune la motor, autoturismul fiind practic imposibil de pornit după incident.

Articolul precedentInfracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiștii de la Răcari
Articolul următorAutorul odioasei crime din Șotânga, arestat preventiv pentru 30 de zile