Au fost reacții imediate, după articolul publicat de realitateadedambovita.net, în care a fost făcut public un document în care Primăria Târgoviște confirma că a reziliat contractul cu firma ce asigura proiectarea și asistența tehnică a lucrărilor de reabilitare la stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Într-o conferință de presă, organizată chiar în șantierul de la stadion, edilul șef al Târgoviștei, Cristian Stan, s-a arătat foarte supărat de faptul că s-a speculat că lucrările de reabilitare vor fi întârziate.

Imagine

Conferința de presă (18 decembrie 2019) a fost organizată de administrația locală târgovișteană ca urmare a articolului (detalii aici www.realitateadedambovita.net) în care a fost aminitit faptul că lucrările de reabilitare de la stadionul „Eugen Popescu” ar putea fi întârziate, ca urmare a rezilierii unui contract și a faptului că practic la reabilitarea tribunei I a stadionului, în momentul de față, nu se mai lucrează.

În conferința de presă, organizată în șantier, edilul Cristian Stan, inițial aproape că a refuzat dialogul, pe marginea articolului de presă, purtat cu autorul, („Nu știu dacă pot să răspund la întrebări tehnice, eu sunt primar al municipiului Târgoviște, nu diriginte de șantier”, a spus edilul), dar în final a acceptat dialogul.

(min 1.20 video)

Primarul nu a negat rezilierea contractului cu firma ce asigura asistența tehnică a lucrărilor de reabilitare, dar nici faptul că tribuna I a stadionului nu se află în proces de reabilitare, la momentul actual. Cel mai probabil în luna ianuarie, se vor relua lucrările, a spus primarul, referindu-se la tribuna I. (vezi video lucrări 18 decembrie 2019)

 

În ceea ce privește tribuna a II-a, edilul spune că lucrările continuă în momentul de față, deci nu poate fi vorba de sistarea acestora și că întreg proiectul de reabilitare va fi finalizat în vara anului 2020, așa cum a fost promis.

Articolul precedentTrafic oprit pe DN 1A, la Crevedia, în urma unui accident. Conductă de gaze fisurată.
Articolul următorVideo-Foto| Momente emoționante la prezentarea celei mai vechi statuete din România (17.000 de ani)