Dramă la Târgoviște, în după amiaza zilei de 3 martie. O femeie, de aproximativ 50 de ani, a decedat, după ce, cel mai probabil, a căzut de la etajul superior al unui bloc din microraionul numarul șase din oraș. Locatarii blocului, de unde se presupune ca a căzut femeia, spun că nu o cunosc și e posibil ca cineva să o fi împins pe aceasta, de la un etaj superior al imobilului.

Imagine

Update:

Femeia decedată a fost identificată de polițiști. Aceasta are 50 de ani și este din Târgoviște. Se pare ca este vorba, până la urmă, de o sinucidere. Femeia s-a aruncat de acoperișul blocului unde a fost găsită. Polițiștii au precizat ca nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni asupra persoanei decedate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform procedurilor legale în astfel de cazuri.

Știre inițială

Drama s-a produs la orele amiezii. Locatarii unui bloc din microraionul numarul șase al orașului (cel mai mare cartier din Târgoviste) spun că au auzit un strigăt și apoi o bubuitură puternică. Câțiva dintre pensionarii din imobilul unde s-a întamplat tragedia au ieșit afară și au vazut grozăvia.

Pe caldarâm,în imediata vecinătate a blocului, se afla o femeie de aproximativ 50 de ani, decedată, așa dupa cum aveau să constate medicii de la ambulanță sosiți la față locului.

Deocamdata nu se  cunosc amănunte, nefiind exclusă nicio ipoteză, în acest caz. Putând fi foarte bine vorba de o sinucidere. Pe de alta parte, femeia nu a fost recunoscută de cetățenii din zonă și nu i se știe, deocamdată, identitatea (video)

 

Articolul precedentCoronavirus România. A fost confirmat al PATRULEA CAZ de infectare
Articolul următorA vrut să meargă cu căruța dar s-a speriat de cal și…a ajuns la spital