Organizatorii celei de VII-a etape, din 2019, a campionatului național de off-road, ce va avea loc la Târgoviște, au anunțat surprize spectaculoase, pentru spectatorii ce vor dori să fie parte la eveniment. Etapa va avea loc lângă Târgoviște în perioada 31 octombrie-3 noiembrie.

Evenimentul ce este programat în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, la Târgoviște, va conta pentru etapa a 7-a din Campionatul National de Off Road: Corb Adventure Days 2019.

FotoRoxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu,

organizatori etapa VII, Campionat Național Off-Road (Târgoviște 2019)

Aceasta este penultima etapă din 2019, iar organizatorii au pregătit multe surprize celor ce vor dori să ia parte la eveniment, fie în calitate de concurenți sau doar ca simpli spectatori. Spectatorii vor putea să ia parte la eveniment în ziua de duminică 3 noiembrie, când se desfășoară proba de Trial, cea mai spectaculoasă, pentru că este vorba de un start în bloc.

Plecarea va avea loc din zona adiacentă cartierului târgoviștean Class Park. Pentru a doua oară (prima oară în 2018, tot la etapa de la Târgoviște) va fi vorba de un start simultan, la fiecare clasă de concurs, a anunțat Silviu Bulugioiu, organizator etapă Off-Road Târgoviște.(video)

Până la acest moment, la etapa de campionat național de Off-Road, de la Târgoviște, s-au înscris aproximativ 40 de participanți, la toate clasele de concurs (Standard, Hoby, Promo, Extrem, Open, Trial), fiind înscrise și echipaje din Bulgaria. Se pot face înscrieri în continuare, organizatorii așteptând încă cel puțin 4-8 echipaje ce se vor înscrie chiar la fața locului.

Articolul precedentCutremure în serie, în dimineața zilei de 28 octombrie. Cel mai puternic a avut 3,1 grade
Articolul următorTânăr de 19 ani reținut de polițiști, după ce a furat o mașină, pe care a condus-o beat și fără permis