Anuțul  autorităților române, legat de interzirea adunărilor publice ce depășesc 1000 de persoane, pune la grea încercare în special oficialii din fotbalul românesc, care nu știu cum să procedeze. Unul dintre meciurile de fotbal, din liga întâi, Chindia Târgoviște-Sepsi Sf.Gheorghe, ce are loc duminică, 8 martie, este sub semnul incertitudinii. Oficialii echipei gazdă, Chindia Târgoviște, nu știu cum să procedeze. Dacă să lase pe stadion doar 1000 de spectatori sau mai puțini. În plus, oficialii Chindiei anunțaseră,în urmă cu două zile, că intrarea la meci, pentru doamne si domnișoare, este liberă, dat fiind faptul că este 8 martie, fapt care complică suplimentar situația actuală.

Imagine

Antrenament Chindia Târgoviste (7 martie 2020) stadion „Ilie Oană” Ploiești

Anunțul făcut în dimineața zilei de sâmbătă, legat de interzicerea întrunirilor de peste 1000 de persoane i-a bulversat de-a dreptul pe organizatorii de competiții sportive. Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, a anunțat, pentru gsp.ro, că:

Marcel Ghergu, președinte Chindia

„Până acum am dat în jur de 500 de bilete la meciul cu Sepsi. Așteptăm comunicatul oficial de la Ligă. Casele de bilete se deschid la ora 12:00 și vom monitoriza vânzările de azi de la case astfel încât să nu depășim cifra de 1000. Când ajungem la 900, vom pondera”

Oficialii celor de la Chindia sunt pusi în fața unei situații extrem de ingrate, având în vedere ca fanii târgovistenilor vin de la 50 de km depărtare pentru meciul cu Sepsi Sf.Gheorghe, ce are loc la Ploiești. În plus, echipa dâmbovițeană anunțase, prin intermediul președintelui Marcel Ghergu (în data de 6 martie) că intrarea la meci este liberă pentru doamne si domnisoare, dat fiind faptul că este 8 martie. „Le așteptăm cu mare drag,în număr cât mai mare”, a anunțat atunci Marcel Ghergu.

Video

Până la acest moment (ora 13.30) oficialii de la Chnidia nu au anuțat exact cum vor proceda. Meciul dintre Chindia si Sepsi Sf.Gheorghe are loc cu începere de la ora 17.30, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”.
Articolul precedentOreste Teodorescu și Rareș Bogdan față în față la Jocuri de putere!
Articolul următorChindia-Sepsi fără spectatori. Clubul gazdă anunță că dă banii înapoi, celor care au cumpărat bilete