Viorel Moldovan a făcut spectacol la conferința de presă organizată de echipa Chindia Târgoviște, înaintea partidei contra celor de la Universitatea Craiova, în prima ligă de fotbal. Antrenorul dâmbovițenilor a ținut o lecție pentru jucătorii săi, în special pentru cei mai tineri dintre ei, după ce a declarat că nu este mulțumit de randamentul echipei din returul de campionat.

Înaintea partidei din campionat cu Universitatea Craiova (sâmbătă 9 noiembrie 2019, la Ploiești, pe „Ilie Oană”) Moldovan este încă bântuit de insuccesul cu Viitorul (3-0 pentru echipa lui Gică Hagi). „Sunt în suferință încă, după eșecul cu Viitorul”, a declarat Moldovan. „Ne-am culcat pe o ureche după meciurile din turul campionatului. Eu încă mai visez la play-off. Din păcate băieții au avut o mentalitate de echipă nou promovată. Eu nu mă mulțumesc cu puțin. Trebuie să ieșim din zona de confort” a mai declarat Moldovan.

Antrenorul Chindiei a răbufnit la adresa jucătorilor mai tineri, din fotbalul românesc spunând că mulți sunt superficiali și că nu conțtientizează că se pot rata, dacă nu depun mai mult efort. Sunt atâtea exemple de jucători mari ce acum sunt „drumul oaselor” a fost expresia folosită de Viorel Moldovan. (vezi video)

Cei de la Chindia Târgoviște joacă cu Universitatea Craiova, în data de 9 noiembrie, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, într-un meci din etapa cu numărul 16, din prima ligă de fotbal.

Articolul precedentPROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate sâmbătă și duminică
Articolul următorVideo| Marian Aioani (20 de ani) este afectat de netitularizarea de la U21, spune Viorel Moldovan