O familie formată din cinci persoane, doi adulți și trei copii, a rămas blocată cu mașina în zăpadă, în Munții Bucegi. Pompierii, jandarmii montani și salvamontiștii din Dâmbovița s-au mobilizat rapid, pentru a îi ajuta să ajungă la loc sigur.

Imagine

Incidentul s-a petrecut la orele amiezii în munții Bucegi, mai precis între Cabana Dichiu și Cabana Piatra Arsă (județul Dâmbovița). Familia formată din cinci persoane a rămas izolată pe plaroul munților Bucegi, după ce mașina a derapat pe drumul acoperit cu zăpadă (DJ713) și nu a mai putut fi mișcată.

video

Norocul celor cinci a fost că apelul de ajutor a primit repede și răspuns. la locul incidentului au intervenit GI Fieni, de la la ISU Dâmbovița cu 1 ASAS și detașamentul Pucioasa (ISU Dâmbovița) cu 1 ambulanță SMURD, deasemenea și ei de la SAJ Dâmbovița, cu o ambulanță.

Imagine

Atât salvamontiștii dâmbovițeni cât și jandarmii montani au venit în zonă pentru a da o mână de ajutor. În cele din urmă, pe o vreme deloc prielnică, cu vânt ce sufla cu putere, mașina a fost scoasă din zăpadă iar cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost duși la loc sigur.