Viorel Moldovan, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, crede cu tărie în posibilitatea ca echipa sa să ajungă în prima ligă de fotbal, la finalul actualei ediții a ligii secunde. Momentan pe locul patru în clasament, Chindia, ce a scăpat de meciurile grele, după cum spune Moldovan, așteaptă pașii greșiți ai contracandidatelor la promovare.

Cu început de campionat aproape perfect, cu  victorii la Aerostar (3-2), FC Argeş (1-0) şi CS Mioveni (4-1) şi o remiză cu Petrolul (0-0), Chindia așteaptă cu încredere următoarele etape de campionat, ce îi vor aduce în față, teoretic cel puțin, adversari mai ușori. Viorel Moldovan, a declarat cu trei zile înaintea meciului contra celor de la Daco-Getica București (duminică 24 martie, ora 15.00, stadion „Eugen Popescu” Târgoviște) că așteaptă ca adversarii la promovare să piardă din viteză, mai ales că echipele joacă între ele.

Foto captură www.db-sport.ro

„Sper să facem 57 de puncte după această partidă (n.m. cu Daco-Getica).Suntem, cred eu, cu două puncte în plus față de perioada din tur. Am scăpat de meciurile dificile pe hârtie. Am pierdut totuși 8 puncte, cu echipele din partea de jos a clasamentului. Cu 62 de puncte am fi fost pe locul unu în clasament.(…) Va fi o luptă strânsă. O să înceapă și meciurile între contracandidatele nostre. Așteptăm orice punct pierdut de contracandidatele noastre ,iar noi să câștigăm și să putem urca pe prima treaptă a clasamentului.”

A declarat Viorel Moldovan pentru siteul local www.db-sport. ro

Chindia (loc 4 – 54 de puncte) joacă duminică, pe teren propriu, cu Daco-Getica București, în cadrul etapei cu numărul 26 a ligii secunde.

Partidele în care evoluează și celelalte contracandidate la promovarea în prima ligă sunt următoarele:

Academica Clinceni (loc 3- 55 puncte) – Uta Arad ( sâmbătă 23 martie)

Sportul Snagov (loc 1- 58 puncte)- ACS Poli Timișoara (duminică 24 martie)

ASU Politehnica Timișoara – Petrolul Ploiești (loc 5 – 53 puncte) (duminică 24 martie)

Universitatea Cluj (loc 2 – 56 puncte) – FC Argeș (duminică 24 martie).

Primele două locuri, la finalul campionatului, promovează în prima ligă, în vreme ce poziția a treia din clasament va susține un meci de baraj, pentru promovare, cu o echipă din prima ligă, clasată pe loc retrogradabil în actualul sezon competițional.

Articolul precedentSâmbătă, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște întâlnește Știința Bacău
Articolul următor395 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European