Fostul internațional Viorel Moldovan, antrenor la Chindia Târgoviște, în momentul de față, afirmă fără echivoc că echipa sa trebuie să obțină promovarea în prima ligă de fotbal. „Suntem cei mai buni” spune Moldovan.

Viorel Moldovan a declarat la Telekom TV că echipa pe care o conduce, Chindia Târgoviște, este mai mult decât îndreptățită să spere la promovare.

„Îmi pare rău că pe finalul acestui sezon de toamnă am făcut trei rezultate de egalitate. Puteam să stau pe o poziţie confortabilă, pe primul loc al clasamentului, cu 48 de puncte. Și să fie Snagovul în spatele meu la două puncte. Dar nu a fost să fie. Pe final de sezon intervin foarte mulţi factori care afectează bunul mers al echipei. Mă refer la jucători accidentaţi, jucători suspendaţi, şi dereglează puţin mecanismul, ceea ce s-a întâmplat la Chindia

“Cea mai puternică în momentul de faţă este Chindia, fără falsă modestie. Avem cea mai bună echipă. Nu am fost impresionat de niciun adversar cu care am jucat. Le spun şi băieţilor de fiecare dată: «Suntem cei mai buni şi trebuie să demonstrăm asta non-stop». Singurul adversar de care îmi e frică e propria mea echipă. Deci rămâne de văzut. Sigur se vor întări “U” Cluj, Petrolul. Şi noi vrem să ne întărim, să găsim calitate“.

Viorel Moldovan a mai declarat că obiectivul său este promovarea în prima ligă, cu Chindia Târgoviște, în acest sezon. În cazul ratării acestui obiectiv va pleca de la Târgoviște, iar dacă echipa va promova va avea loc o renegociere de contract, cu oficialii clubului dâmbovițean, în ceea ce îl privește.

În momentul de față, după 21 de etape, în liga secundă de fotbal, Chindia Târgoviște (44 puncte) se află doar pe locul cinci în clasament, la doar două și respectiv un punct distanță de locurile 1 și 2 (Sportul Snagov 46 p, Academica Clinceni 45 p), locuri ce asigură promovarea directă la finalul campionatului. Locul trei ( ocupat momentan de Petrolul Ploiești-45 p, va participa la barajul de promovare, contra unei echipe din prima ligă). Campionatul ligii secunde are 38 de etape.

Articolul precedentNeicuțescu revine la Chindia Târgoviște, sub formă de împrumut, de la Dinamo
Articolul următorReținut la două luni după ce a provocat un accident și i-a bătut pe ocupanții mașinii lovite