Chindia Târgoviște a ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie în liga I de fotbal. Echipa lui Viorel Moldovan a încasat nu mai puțin de 13 goluri în ultimele trei meciuri, dar antrenorul dâmbovițenilor spune că nu e dramă și că e nevoie de răbdare pentru revenirea la un joc bun al Chindiei.

După înfrângerea categorică din etapa a 19-a a ligii I de fotbal (1-4 cu Dinamo) antrenorul celor de la Chindia, Viorel Moldovan, a avut o reacție ciudată. Fostul internațional nu și-a reproșat nimic, în ciuda faptului că a schimbat câte 5-6 jucători, în primul 11, la ultimele partide ale celor de la Chindia.

 „În momentul de față suntem destul de vulnerabili. Ăsta e fotbalul, nu avem decât să ne regrupăm și să ieșim din această spirală negativă. Sunt astfel de momente în viața unei echipe. Am luat cam multe goluri. Pe oricine aș băga, se repetă greșelile. E nevoie de răbdare.

Am abordat puțin mai defensiv acest meci pentru că veneam după cinci goluri încasate împotriva Clinceniului și patru cu CFR. Am fost destul de bine până am încasat al doilea gol. Sunt situații în care nu-ți iese jocul. Ăsta e fotbalul, campionatul e lung. În play-out începe alt campionat„, a spus Moldovan, după înfrângerea cu Dinamo.

Chindia Târgoviște evoluează în etapa cu numărul 20. pe teren propriu, la Ploiești, pe „Ilie Oană”, împotriva celor de la Poli Iași, sâmbătă 7 decembrie 2019 (începând cu ora 18.00). În tur scorul a fost de 2-2.