Antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, este anunțat de oficiali ai clubului de prima ligă, Politehnica Iași, ca principal obiectiv pentru banca tehnică a moldovenilor, în noul sezon de liga I. Viorel Moldovan a avut contract cu Chindia Târgoviște până la finalul sezonului 2018-2019, din liga a II-a.

FotoViorel Moldovan și jucătorii Chindiei Târgoviște salută suporterii (02.06.2019)

Veste bombă, care cu siguranță nu este pe placul suporterilor târgovișteni ai Chindiei. Antrenorul  ce a adus promovarea în prima ligă, după 21 de ani, Viorel Moldovan, este foarte aproape de momentul în care va părăsi clubul Chindia Târgoviște.

Conform www.prosport.ro, care citează surse din interiorul clubului Politehnica Iași, Moldovan este favorit la a prelua echipa din capitala Moldovei.

„După mai multe trieri, pe lista întocmită de conducerea Politehnicii au mai rămas Viorel Moldovan, Mihai Teja, Nicolae Dică, Leo Grozavu, Florin Motroc şi Laurenţiu Roşu.

Preşedintele Adrian Ambrosie şi şeful Comitetului Director, Leonid Antohi, au discutat cu mai mulţi tehnicieni de pe această listă, le-au prezentat care sunt condiţiile, urmând ca în zilele următoare să fie luată o decizie finală.

Surse din club susţin că favorit să preia echipa din Copou ar fi Viorel Moldovan, tehnicianul care a readus Chindia Târgovişte în Liga I fiind pe placul mai multor conducători ieşeni.”

Spun cei de la www.prosport.ro

Viorel Moldovan a avut un contract pentru un sezon (2018-2019) cu cei de la Chindia Târgoviște, având ca obiectiv promovarea în prima ligă de fotbal, lucru ce s-a și întâmplat. Deocamdată, clubul târgoviștean nu a renegociat o eventuală prelungire de contract, cu Viorel Moldovan.

Articolul precedent#Bacalaureat2019 începe luni, cu proba competenţelor la limba română
Articolul următorDâmbovița. Avertizarea meteo a fost prelungită. Când se va îndrepta vremea