Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște a trecut ușor de Dinamo București, cu scorul de 3-1, pe seturi. Partida a contat pentru etapa a cincea a fazei finale a campionatului ligii naționale.

Partida ce a avut loc la Târgoviște, în Sala Sporturilor, și care a opus gazdelor de la CSM Târgoviște echipa Dinamo București a fost ultima a turului ( locurile 1-6), din ultima fază a campionatului. Târgoviștencele au reușit să se impună destul de ușor în fața echipei oaspete, având doar o singură sincopă, în cel de-al treilea set. Într-o partidă în care nu s-a pus problema câștigătoarei scorul final a fost:

CSM Târgoviște- Dinamo București 3-1 (25/16, 25/12, 24/26, 25/15)

Și în această partidă cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Sara Klisura (22 de puncte) secondată de Elena Alajbeg (16 puncte). De la oaspete cele mai multe reușite le-a avut Ariana Pârv (15 puncte).

Prin această victorie, trupa lui Valerijan Luka își consolidează poziția a treia în clasament, înainte de ultimele cinci meciuri (returul, locurile 1-6) din actuala ediție de campionat, în spatele Albei Blaj și CSM București.

Următorul meci pentru CSM Târgoviște va fi în data de 20 aprilie, în deplasare, pe ternul celor de la Știința Bacău.

Articolul precedentUn buzoian căutat pentru furt a fost descoperit în Dâmbovița. A ajuns direct la penitenciar
Articolul următorGrevă la Electroaparataj Târgoviște. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de salarii