CSM Târgoviște s-a impus fără emoții, în deplasare, în prima etapă din turneul locurilor 1-6 din prima ligă. Dâmbovițencele s-au impus cu 3-0, în fața celor de la CSM Lugoj.

De puțin peste o oră de joc (69 minute) au avut nevoie fetele de la CSM Târgoviște ca să se impună, cu un sec 3-0 pe terenul celor de la CSM Lugoj.

Partida a contat ca primă etapă, în cadrul grupei 1-6 a campionatului diviziei A1. Partida, ce practic nu a avut istoric, a fost câștigată de elevele antrenorului Valerijan Luka (fost la CSM Lugoj) după ce doar în al treilea set (ultimul al partidei) gazdele au emis pretenții.

CSM Lugoj- CSM Târgoviște 0-3 (17-25,18-25,20-25)

De la oaspete, ca de obicei, „numărul 1” a fost Sara Klisura,23 de puncte în această partidă. De la gazde s-au remarcat N. Kocin și E. Babic, câte 12 puncte fiecare.

Cele două echipe urmează să se întâlnească și în semifinalele Cupei României. Conform tragerii la sorți, ce a avul loc în data de 28 martie,Final Four-ul Cupei României la volei feminin va avea loc la Alexandria, în 14-15 mai 2019. Partidele din semifinale sunt:

CSM Lugoj- CSM Târgoviște 

și

CSM Alba Blaj-CSM București

Articolul precedentChindia pierde la Constanța și se îndepărtează de zona promovării
Articolul următorDJ 713 – Transbucegi va fi redeschis săptămâna viitoare, anunță Poliția